Na twee jaar top-20 nu eerste plek voor kleinste stad Benelux

Brasserie Staverden is op plek 1 geëindigd van de Terras Top 100 2017 van vakblad Misset Horeca. Dat is maandag 3 juli bekendgemaakt. Het fraaie terras van Staverden, gelegen in de kleinste stad van de Benelux (+ 55 inwoners) heeft zowel de mystery visitors, de vakjury áls de hoofdjury omver geblazen. ‘Hier draait het nog écht om het terras’, aldus de hoofdjury, die tevens de toegankelijkheid prees van de chique omgeving. Restaurant De Werf uit Veere eindigde -voor het tweede jaar op rij- op de tweede plek. Het brons was voor debutant The Harbour Club Rotterdam.


Brasserie Staverden staat al een aantal jaren in de Terras Top 100. In 2016 op plek 17 en in 2015 behaalde het terras in de kasteeltuin van Kasteel Staverden haar hoogste positie, plek 7. Nu is er dan die felbegeerde nummer-1-positie. ‘Van aankomst tot afscheid: deze onderneming staat bol van de oprechte hartelijkheid’, aldus een enthousiaste jury. Ook was er lof voor het toegankelijke karakter van een toch wel chic terras, gelegen in de schilderachtige omgeving van een kasteeltuin. ‘De medewerkers zien er onberispelijk uit en doen hun werk met zichtbaar veel plezier.’

Overige winnaars
De Terras Top 100 2017 werd maandag 3 juli van 100 tot 1 bekendgemaakt tijdens een feestelijk evenement bij Het Hooihuis in Roosendaal, de winnaar van 2016. Onder leiding van presentator Tom Coronel werd er met ruim 500 aanwezigen afgeteld. Naast de ranglijst zijn nog een aantal prijzen uitgereikt. De Publieksprijs ging dit jaar naar landgoed Het Rheins uit Enter en Jolanda Ott-Rauch, medewerkster van De Korte Duinen in Soest werd verkozen tot Parel van het Jaar.

Bekijk hieronder de sfeerimpressie van het event.

De volledige ranglijst en al het nieuws over de Misset Horeca Terras Top 100 vind je op www.missethoreca.nl.

Powered by

Partners

Ambassadeur

Locatie

Brasserie Staverden
Staverden

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Misset Horeca Terras Top 100? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.