Onderzoekstraject

Hoe gaat het in zijn werk?
De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. In de beoordeling staat de uitstraling van het terras voorop. Daarnaast wordt er gekeken naar gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap.

Wat kan ik verwachten?
Het onderzoekstraject voor de Misset Horeca Terras Top 100 bestaat uit 3 rondes.

Ronde 1 | Mystery visits
In de eerste ronde kun je een mystery visit verwachten, dit is een onaangekondigd en anoniem bezoek. De 125 best scorende bedrijven gaan door naar ronde 2. Alle deelnemers krijgen na ronde 1 bericht of ze wel of niet door zijn.

Ronde 2 | Vakjurybezoek
In ronde 2 wordt de top-125 opnieuw bezocht, dit keer door een vakjury. Ook dit bezoek zal onaangekondigd plaatsvinden. Op basis van de behaalde resultaten uit ronde 2, wordt de top-100 samengesteld. Alle 125 deelnemers krijgen na ronde 2 bericht of ze wel of niet tot de top-100 behoren. Hierbij ontvang je tevens een uitnodiging om met het gehele team naar het event te komen.

Ronde 3 | Hoofdjurybezoek
De voorlopige top-5 wordt bezocht door de hoofdjury, waarna de definitieve ranking wordt bepaald.

Misset Horeca Terras Top 100
Tijdens een feestelijk event zal in juli de Terras Top 100 2018 bekend gemaakt worden.

Onderzoeksrapportages
Rapportages van de mystery visits en de jurybezoeken ontvang je de dag na het event via het e-mailadres dat bij de inschrijving is opgegeven. Indien dit mailadres tussentijds wijzigt kun je deze wijziging doorgeven via terrastop100@vakmedianet.nl.

Organisatie

Powered by

Partners

Locatie

Brasserie Staverden
Staverden

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Misset Horeca Terras Top 100? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.