Misset Horeca Terras Top 100 Jury 2018

Hoofdjury

 

Alexandra Viersma | Hoofdjury

Alexandra Viersma | Hoofdjury

Alexandra Viersma zorgt voor alle zaken die te maken hebben met personeel; de sollicitaties, opleidingen, workshops, roosters, salaris administratie, uren enz. Zorgt voor een goede balans tussen de werknemers onderling en zorgt dat alle werknemers de juiste workshop en cursussen volgen. Ook is Alexandra verantwoordelijk voor de inrichting en indeling van het restaurant en van het terras, de logistiek en routing. Met Van Speijk zijn we jarenlang bezig om in ons segment de beste te worden/zijn. Inde terras top 100 (6 jaar achtereen) en in de koffie top 100 (2015 vermelding en 2016 en 2017 in de top 50), de Iens toppers 2016 en 2017 en al jaren als erkend “goed getapt” bedrijf (bronzen tapknop 2013) en zijn 3 jaar gastbedrijf geweest van “goed getapt on tour”

 
Arnoud Schimmel | Hoofdjury

Arnoud Schimmel | Hoofdjury

Arnoud Schimmel houdt zich bezig met de combinatie van keuken en bediening en is in zijn restaurant hoofdzakelijk bezig ervoor te zorgen dat de kwaliteit wordt gewaarborgd, voor de keuken met betrekking tot workshops en trainingen en bij de bediening met de gastvrijheids training en de kennis van de producten.Hij kijkt naar de beoogde doelgroep en of de producten daar bij aansluiten.Tevens houdt hij zich bezig met de cijfers, afspraken met leveranciers en de gehele bedrijfsvoering. Alles wat te maken heb met personeel in de bediening wordt hoofdzakelijk over gelaten aan zijn partner Alexandra Viersma. Is altijd op zoek naar innovaties en bijzonderheden.  

 
Barry Zwinkels | Hoofdjury

Barry Zwinkels | Hoofdjury

Al voordat hij Restaurant Wollebrand startte heeft Barry Zwinkels al veel nuttige ervaring op gedaan door als jonge ondernemer een bedrijf te starten voor het produceren en leveren van bloemboeketten aan supermarktketens in heel Europa. Doordat de retail alleen een uniform product accepteert, ben je bewust bezig met het leveren van constante kwaliteit. Na de verkoop van het bloemenbedrijf heeft Barry deze kennis meegenomen naar de horeca. Door een goede routing, efficiënt werken en goed nadenken over de logistiek, kunnen vooral bij extreme drukte de medewerkers nog steeds aandacht geven aan de gast. Expertise; efficiëntie en logistiek t.b.v. een constante kwaliteit    

 
Gert Boonen | Hoofdjury

Gert Boonen | Hoofdjury

Dertien jaar geleden opende Gert Boonen samen met zijn compagnon Omar Dahak, De Boterlap in Harderwijk. Met De Boterlap won hij in 2009 én 2013 de Terras Top 100 en medio maart 2018 openen zij een tweede Boterlap in Ermelo. Als lid van de hoofdjury draagt Gert bij aan de ontwikkeling van de Terras Top 100 vanuit inkoop en strategisch oogpunt. Zijn commercieel inzicht en strategisch ondernemerschap met langere termijn visie zijn focuspunten tijdens de hoofdjurybezoeken.

 
Judith Zwinkels-Broch | Hoofdjury

Judith Zwinkels-Broch | Hoofdjury

Na de Hotelschool heeft Judith Zwinkels-Broch in diverse hotels en restaurants gewerkt. Tevens kwam ze meerdere malen uit voor het Oranje handbalteam waarmee ze nationale en internationale wedstrijedn heeft gespeeld. Topsport staat synoniem voor doorzetten, willen winnen, teamplayer, prestatiegericht en bovenal je als individu vol inzetten om vervolgens met het gehele team successen te kunnen behalen. Expertise; team / medewerkers. Aandachtspunten; teamgevoel, samenwerking, onderlinge sfeer, maar ook behoud van medewerkers, hoe lang blijven ze gemiddeld, wat investeren ze in de medewerkers op het gebied van trainingen etc.

 
Marjon Prummel | Hoofdjury

Marjon Prummel | Hoofdjury

Marjon Prummel is als communicatiekundige afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en heeft twee jaar Communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Marjon is hoofdredacteur van Misset Horeca, Misset Catering en Snackkoerier. Omdat Misset Horeca de grootste online community is in de horeca, weet Marjon als geen ander hoe je via de inzet van websites, online platforms en social media een sterk merk kunt bouwen. Zij zal bij het jureren dan ook vooral letten op de (online) presentatie van het bedrijf, de ondernemer en het personeel. Daarbij gaat het om de merkuitstraling in het algemeen, maar ook om de communicatie naar buiten toe.

 
Michael Simon | Hoofdjury

Michael Simon | Hoofdjury

Michael Simon is jurylid van de Terras top 100 en als redacteur van Misset Horeca ook redactioneel coördinator van deze lijst en van de Café Top 100. Hij heeft jarenlang in de horeca gewerkt in binnen- en buitenland. Van afwasser en runner tot ober en barman. Hij studeerde journalistiek in Tilburg en werkt sinds 2011 voor Misset Horeca.

 
Omar Dahak | Hoofdjury

Omar Dahak | Hoofdjury

Omar Dahak is ondernemer, chefkok/eigenaar van de Boterlap (Harderwijk/Ermelo). Al van kleins af aan actief in de horeca als kok, en ervaring mogen doen bij diverse gerenommeerde chefs als Robert Kranenborg, Jonnie Boer en nog vele andere. Via de internationale cruise, als chefkok bij het Nonnetje neer gestreken waar ik als hoogte punt een Michelin ster heb mogen behalen in 2004. Inmiddels als ondernemer, concept bedenker, liefhebber van puur eten, en met de dubbele terras top100 winst bij de Boterlap, al diverse terrasbootcamps gepresenteerd, via vakjury nu hoofdjury lid geworden met extra culinaire input voor de jurering Terras Top100 2018!

 

Vakjury

     

Aad & Jeanette Prevo
Alice Nieuwboer-Bakker
Arnold de Bats
Bas Brink
Carl de Vroom
Caroline van Ballegooijen
Dick van Ostaden
Elianne Eissens
Eric Bolhuis
Frank Bruin
Hank v/d Vleuten
Harco Wimmenhove

     

Henrie Siebelt
Ingeborg Peterson
Jacques & Wilma Wassenaar
Jan Andries van Bentum
Janine Lankhorst
Jeroen ter Wal
John & Margareth Nederstigt
Joyce Groenewoud
Kees van Stiphout
Kiki Soers-Nijland
Laetitia van Ostaden
Laurens van Eesteren

     

Liesbeth Kingma
Maartje & Pierre de Haard
Marc Dietvorst & Annemarie Trommel
Maurice de Boer
Moniek Krul & Iet de Beer
Paul Damoiseaux
Rene Jeurgens
Roel Lambriex
Romy Oldenhof
Sander Beeking
Stéphanie & Helmut Harfsterkamp-Marci

 

‚Äč

Powered by

Partners

Ambassadeur

Locatie

Brasserie Staverden
Uddelermeerweg 2
3852 NT Ermelo

 

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Misset Horeca Terras Top 100? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.