Inschrijven Misset Horeca Terras Top 100 2018

De inschrijving voor de Misset Horeca Terras Top 100 2018 is geopend. Want ook in 2018 gaat Misset Horeca op zoek naar het beste terras van Nederland.

De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt.

Natuurlijk wil je bij de beste 100 terrassen van Nederland horen of zelfs winnen, maar het verbeteren van je bedrijfsvoering is nog belangrijker. Deelname aan de Misset Horeca Terras Top 100 betekent dat de sterke maar ook de verbeterpunten van je onderneming naar voren komen. Het bezoek van de mystery guest en, als je tot de top 125 behoort, het bezoek van de vakjury helpen je zaak nog succesvoller te maken.

Kan ik mee doen?

De Misset Horeca Terras Top 100 is voor alle horeca in Nederland met een terras:

  • met minimaal 30 stoelen
  • dat vrij toegankelijk is
  • met bediening aan tafel
  • dat in het hoogseizoen minimaal 5 dagen per week geopend is

Inschrijven

Na je inschrijving ontvang je een geautomatiseerde bevestiging. Mocht je deze binnen 24 uur niet hebben ontvangen, neem dan contact met ons op via terrastop100@vakmedianet.nl

Organisatie

Partners

Locatie

Restaurant Het Hooihuis
De Stok 13
4703 SZ Roosendaal

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Misset Horeca Terras Top 100? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.